Recikliraj i profitiraj - izobrazno-informativne aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području općina Maruševec i Petrijanec

29.5.2018. 

Provedbom izobrazno–informativnih aktivnosti na području općina Maruševec i Petrijanec, doprinijeti će se povećanju svijesti javnosti o važnosti i načinu održivog gospodarenja otpada s ciljem povećanja stope odvojenog prikupljenog komunalnog otpada, većem recikliranju kao i manjom količinom otpada koji se odlaže na odlagalište.

Projekt doprinosi unapređenju i kvaliteti života u lokalnoj zajednici te uključuje stanovništvo na način koji uvažava i doprinosi jednakim mogućnostima, održivom razvoju i zaštiti okoliša te promiče načela dobrog upravljanja i suradnju s civilnim društvom.

Podaci o projektu:

Naziv projekta:
Recikliraj i profitiraj - izobrazno-informativne aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području općina Maruševec i Petrijanec

Opći cilj:
Cilj projekta je kroz provedbu različitih izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Općina Maruševec i Petrijanec doprinijeti povećanju stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada i smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagališta.

Ukupna vrijednost projekta:
565.088,24 HRK

EU sufinanciranje:
480.324,98 HRK

Razdoblje provedbe projekta:
travanj 2018. – veljača 2020. godine

Kontakt osoba:
Mario Klapša, načelnik, +38542729696, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KORISNI LINKOVI:

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/
https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.