Rekonstrukcija sportske građevine (nogometno igralište u Donjem Ladanju)

1.2.2019. 

KORISNIK:
Općina Maruševec

NAZIV PROJEKTA/OPERACIJE:
Rekonstrukcija sportske građevine (nogometno igralište u Donjem Ladanju)

Rekonstrukcija sportske građevine (nogometno igralište u Donjem Ladanju) provodila se u okviru natječaja za provedbu tipa operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“

CILJ (SVRHA) PROJEKTA:
Podizanje kvalitete života u ruralnom području – rekonstrukcijom sportske građevine (nogometno igralište) unaprijediti će se infrastrukturni uvjeti za pružanje ruralnih usluga koje uključuju slobodno vrijeme, namijenjeno lokalnoj zajednici. Poboljšati uvjete za pružanje usluga te unaprijediti uvjete za sportsko-rekreativne sadržaje. Povećanjem dostupnosti usluga vezanih uz slobodno vrijeme i sport doprinosi se atraktivnosti sela i povećanju njegovog razvojnog potencijala.

OČEKIVANI REZULTATI:
1. Unaprjeđeni uvjeti za provedbu sadržaja koji se odnose na slobodno vrijeme i sport u lokalnoj zajednici;
2. Rekonstruirana sportska građevina (nogometno igralište) ukupne površine travnjaka nogometnog igrališta 7.270 m2, postavljena nova ograda oko samog igrališta u duljini od 300 m, postavljena nova panelna ograda sa sjeverozapadne i jugoistočne strane nogometnog igrališta u duljini od 245 m;
3. Broj članova u sportskim udrugama na području Općine veći za 10% u godini nakon godine završetka projekta.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA:
569.422,00 HRK s PDV-om

IZNOS POTPORE:
252.000,00 HRK (Agencija za plaćanja u poljoprivredu, ribarstvu i ruralnom razvoju, od toga 226.800,00 iz Proračuna EU, 25.200,00 iz Proračuna RH)
317.422,00 HRK iz Proračuna Općine Maruševec

RAZDOBLJE PROVEDBE ULAGANJA:
Projekt se provodio u vremenskom razdoblju od 2018. do 2021. godine.

KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA:
Mario Klapša, načelnik, tel: 042729696, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KORISNI LINKOVI:
LAG Sjeverozapad: https://www.lagsz.hr/
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju: https://www.apprrr.hr/

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.