Predstava „Pokopaj me nježno“ ove nedjelje u dvorani u Maruševcu!

OBJAVLJENO 3.3.2022.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Predstava „Pokopaj me nježno“ ove nedjelje u dvorani u Maruševcu!

Ususret Međunarodnom danu žena, u nedjelju 6. ožujka ove godine u 18 sati u sklopu 13. Tjedna smijeha u Općinu Maruševec stiže Kerekesh Teatar!

U školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec Kerekesh Teatar će odigrati predstavu „Pokopaj me nježno“. Ova komedija Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U jednom međimurskom selu, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: Bosanac rovokop Meho Puzić, Albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. Pripreme za prvi sprovod mogu početi, a pokojnik je ...dobrovoljac!

Tekst i režiju predstave potpisuje Ljubomir Kerekeš, a uloge tumače Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko.

Općina Maruševec kroz svoje brojne aktivnosti podupire programe u kulturi te se kao i prošlih godina uključila u organizaciju i program ovogodišnjeg, 13. Tjedna smijeha koji se održava na području Varaždinske županije.

Predstava je za sve građane BESPLATNA!

Pokopaj me nježno MARUŠEVEC

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.