Poziv na 5. biciklijadu Općine Maruševec idućeg vikenda!

OBJAVLJENO 22.5.2022.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Poziv na 5. biciklijadu Općine Maruševec idućeg vikenda!

Uz pokroviteljstvo Općine Maruševec, Udruga za šport i rekreaciju Gmajna idućeg vikenda, u subotu 28. svibnja organizira 5. po redu biciklijadu Općine Maruševec!

Duljina biciklističke rute kroja prolazi kroz tri općine iznosi 28 kilometara, a odmor za bicikliste organiziran je na nekoliko lokacija. Start i cilj je na igralištu Gmajna u Čalincu gdje su za sudionike biciklijade organizatori pripremili majice, hranu i piće.

Kao i proteklih godina, događaj je rekreativnog karaktera pa će se brzina prilagoditi strukturi biciklista. Kotizacija iznosi 20 kuna, a prikupljena sredstva donirat će se u humanitarne svrhe. Okupljanje biciklista je na igralištu Gmajna u Čalincu u subotu, 28. svibnja u 12 sati, a start je predviđen sat vremena kasnije.

Cilj biciklijade je povećanje svijesti o zdravim životnim navikama, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ali i o važnosti ekološki osviještenog načina prijevoza. Pozivaju se svi rekreativci s područja Varaždinske županije i šire da sudjeluju u 5. biciklijadi Općine Maruševec te da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa.

280522 biciklijada marusevec plakat Large

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.