Javni poziv za prijavu štete nastale uslijed prirodne nepogode od suše na području Općine Maruševec

OBJAVLJENO 5.9.2022.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Foto: | Regionalni.hr

Foto: | Regionalni.hr |

Pozivaju se oštećenici od prirodne nepogode-suše za područje Općine Maruševec da prijave štetu. Prirodna nepogoda od suše proglašena je Odlukom Župana Varaždinske županije za Gradove: Ludbreg, Varaždinske Toplice i Novi Marof, te Općine: Donja Voća, Cestica, Vinica, Petrijanec, Sračinec, Maruševec, Vidovec, Veliki Bukovec, Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ, Breznica, Breznički Hum i Visoko (KLASA: 320-18/22-01/50, URBROJ: 2186-02/1-22-31 od 02. rujna 2022.)  zbog suše koja je na navedenom području nanijela velike materijalne štete na poljoprivredi u periodu od 1. lipnja 2022. do 31. kolovoza 2022. godine.

Šteta se prijavljuje putem Obrasca PN- prijava štete od prirodne nepogode.

Uz Obrazac PNOBAVEZNO je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • ispunjeni obrazac Izjave 
  • presliku Zahtjeva OPG-a za potporu za 2022. godinu (AGRONET) ili presliku posjedovnog lista za prijavljenu oštećenu imovinu
  • broj tekućeg ili žiro računa prijavitelja na koji će se izvršiti isplata u slučaju  odobravanja štete.

Kompletirane prijave štete podnose se u pravilu na službeni e-mail Općine Maruševec Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili osobnom dostavom u Jedinstveni upravni odjel Općine Maruševec, Maruševec 6  ili poštom na adresu: Općina Maruševec, Maruševec 6, 42243 Maruševec.

Rok za prijavu štete je najkasnije do 12. rujna 2022. godine.

Upiti u vezi prijava štete primaju se radnim danom od  08:00-14:00 sati na telefon: 042/729-696 ili putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

OPĆINSKO POVJERENSTVO ZA PROCJENU ŠTETA OD PRIRODNIH NEPOGODA                                                           

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.