U Maruševcu se okupili zaljubljenici u stolni tenis i stolni nogomet

OBJAVLJENO 18.3.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Udruga za šport i rekreaciju Gmajna Čalinec i Općina Maruševec organizirali su ovog vikenda turnir u stolnom tenisu i stolnom nogometu.

Drugo izdanje turnira nakon kraće pauze zbog bolesti COVID-19 organizirano je školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec, a okupilo se tridesetak natjecatelja s područja Općine Maruševec i okolnih sredina.

Nakon grupne faze natjecanja u subotnjim poslijepodnevnim satima, u večernjim satima održane su i finalne utakmice natjecatelja koji su tijekom dana ostvarili ponajbolje rezultate.

Najbolji u stolnom nogometu bili su par Ivanuša/Kovačić, 2. mjesto pripalo je paru Ivanušić/Možanić, a 3. mjesto osvojio je par Hosni/Hosni.

U stolnom tenisu, prvo mjesto osvojio je Antonio Jozić, drugi najbolji je bio Zoran Ivanušić, a 3. mjesto osvojio je Mateo Zović.

Najboljim igračima ovogodišnjeg uzbudljivog turnira medalje i novčane nagrade prikupljene od kotizacija uručili su načelnik Općine Maruševec Mario Klapša te predstavnici Udruge Gmajna Miroslav Možanić i Nenad Buden, koji su zahvalili sudionicima turnira na dolasku i ukazali na važnost bavljenja sportom i rekreacijom.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.