Potpisani ugovori sa 23 udruge vrijedni preko 50 tisuća eura

OBJAVLJENO 20.4.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Načelnik Mario Klapša i predstavnici 23 udruge potpisali su ugovore o sufinanciranju projekata i programa koje će provoditi u 2023. godini u sveukupnoj vrijednosti 50.434,50 eura, sukladno Odluci o odabiru programa i projekata koje provode udruge na području Općine Maruševec.

Uoči potpisivanja ugovora, načelnik Općine Maruševec Mario Klapša istaknuo je zadovoljstvo što na području Općine Maruševec djeluju udruge čije članice i članovi ulažu svoje slobodno vrijeme, svoje znanje i sposobnosti u kako bi kroz prijavljene programe i projekte unaprijedile društveni, kulturni i sportski život zajednice u kojoj žive.

Udruge, njih 23-oje prijavilo je na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Općine Maruševec ukupno 22 programa i 16 projekata.

-Suradnja Općine Maruševec i udruga je puno dublja od materijalnog, iako smo im ovim potpisivanjem ugovora osigurali novčanu potporu za rad u ovoj godini. Gotovo na dnevnoj bazi surađujemo na raznim projektima i programima, jer udruge predstavljaju spoj ulaganja u budućnost i brige za najmlađe, kao i očuvanja kulture i naše povijesti, što je ujedno i njihova najveća kvaliteta, ističe načelnik Klapša.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.