Održan prijem učenika i mentora u Općini Maruševec

OBJAVLJENO 24.4.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec

U sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec, načelnik Mario Klapša primio učenike i mentore Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec koji su ostvarili rezultate na međuopćinskim, županijskim, regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima, od jezika do STEM područja i robotike.

Prilikom uručivanja zahvalnica, načelnik Klapša je učenicima, njihovim mentorima i roditeljima zahvalio i čestitao na uloženom trudu i zalaganju u proteklih godinu dana. –Doista sam ponosan što su učenici i mentori koji su sudjelovali na brojnim natjecanjima ostvarili rezultate koji predstavljaju rad naše škole, kao i našu Općinu popunili ovu našu dvoranu. Želim vam svima da i dalje budete uporni, željni znanja i da ga nadograđujete, a Općina Maruševec će vas i dalje poticati i biti vam kao i do sada biti podrška i partner, naglasio je načelnik Klapša te dodao da će kao nagradu za postignute rezultate, za učenike i njihove mentore Općina Maruševec u suradnji s Osnovnom školom Gustav Krklec Maruševec organizirati izlet po njihovoj želji.

Primanju nagrađenih učenika prisustvovali su i roditelji te ravnatelj škole Tomislav Vincek sa suradnicima. Ravnatelj Vincek zahvalio je nastavnicima škole na predanom radu u proteklim godinama i pohvalio dobru suradnju škole i Općine Maruševec.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.