I ove godine u Općini Maruševec obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga

OBJAVLJENO 27.6.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec
I ove godine u Općini Maruševec obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga

Cilj manifestacije jest približiti građanima i široj javnosti aktivnosti, programe i projekte od interesa za opće dobro koje udruge provode na području Općine Maruševec.

Tim povodom, druženje članica i članova udruga s općinskog područja održat će se u subotu, 1. srpnja ove godine od 15 sati, a započeti će nastupom KUD-a Klaruš. Tada kreće i pripremanje raznih tradicijskih jela i specijaliteta dok će se sat kasnije održati prezentacija hajdinih sirnih štrukli i hajdinih makarona.

U 17 sati kreće ocjenjivanje najljepšeg stola udruga, a od 19 sati nastup dramskih skupina. U programu će nastupiti KUD Lepoglavski pušlek, AKUD Žensko kazalište iz Jesenja te Štef s biciklinom sa svojim bračnim savjetima.

Kroz zabavno poslijepodne u manifestaciji sudjeluju i lokalni OPG-ovi, konjska zaprega, vatrogasno vozilo s pjenom za najmlađe i napuhanac, dok će se za dobru atmosferu u večernjim satima pobrinuti bend Narodni ritam.

Dan otvorenih vrata udruga organiziran je u povodu Međunarodnog dana suradnje i Svjetskog dana stanovništva od strane Udruge žena Maruša iz Maruševca, a uz pokroviteljstvo Općine Maruševec.

program 2023

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.