Pokloni svetoga Nikole obradovali mališane

OBJAVLJENO 6.12.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Nakon što je sveti Nikola jučer u poslijepodnevnim satima darivao mališane predškolske dobi, na sam blagdan svetog Nikole u jutarnjim satima darivani su učenici u školama u Čalincu, Druškovcu i Gredi.

Općina Maruševec nastavlja s dugogodišnjom tradicijom te je za djecu predškolske dobi organizirala doček svetog Nikole u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec.

Tom je prigodom odigrana predstava kazališta Tvornica Lutaka - Tri kralja za 170 radosnih mališana predškolskog uzrasta koji su s nestrpljenjem dočekali svetoga Nikolu i njegove poklone, u čijoj nabavi mu je pomogla Općina Maruševec.

Sveti Nikola poklone je danas podijelio i učenicima nižih razreda u školama u Čalincu, Druškovcu i Gredi nakon i uoči predstave mađioničara Joze Boze, a u podijelili su mu pomogli načelnik Mario Klapša te ravnatelj škole Tomislav Vincek s učiteljima.

Učenike nižih razreda koji su ovog tjedna izostali s nastave pokloni će dočekati u školi, dok djeca predškolske dobi koji nisu mogli prisustvovati priredbi uoči Dana svetog Nikole poklone mogu preuzeti u prostorijama Općine Maruševec.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.