U subotu 9. prosinca Božićni sajam u Maruševcu!

OBJAVLJENO 7.12.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec
U subotu 9. prosinca Božićni sajam u Maruševcu!

U sklopu programa Adventa u Općini Maruševec, u subotu, 9. prosinca ove godine u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec bit će održan Božićni sajam u organizaciji Kuburaške udruge Maruševec.

Program Božićnog sajma započet će u subotu u 14 sati kićenjem bora ispred crkve svetog Jurja u Maruševcu te nastupom mališana iz dječjih vrtića, nakon čega se očekuje i dolazak Moto-mrazeva s prigodnim poklonima za najmlađe.

Božićni sajam u Maruševcu nastavlja se u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec gdje će lokalni proizvođači i udruge s područja Varaždinske i Međimurske županije predstaviti svoje tradicionalne proizvode i prigodni božićni asortiman.

Općina Maruševec poziva građane na zajedničko predblagdansko druženje u subotu, 14. prosinca u školsko-sportsku dvoranu Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec gdje je za posjetitelje uz nastup tamburaša KUD-a Klaruš organizirana raznolika ponuda hrane i pića na štandovima izlagača, a za najmlađe igralište na napuhavanje.

marusevec bozicni sajam 2023 plakat

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.