Preko 40 natjecatelja na rekreativnom turniru Udruge Gmajna

OBJAVLJENO 24.2.2024.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Udruga za šport i rekreaciju Gmajna Čalinec i Općina Maruševec organizirali su ovog vikenda turnir u stolnom nogometu i tenisu te elektronskom pikadu!

Treći po redu turnir  organiziran je školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec, a okupio je preko četrdeset natjecatelja s područja Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije te susjedne Republike Slovenije.

Nakon grupne faze natjecanja, poslijepodnevnim satima održane su i finalne utakmice natjecatelja koji su tijekom dana ostvarili ponajbolje rezultate.

Najbolji u stolnom nogometu bili su par Matija Palužinec i Siniša Jovanov, 2. mjesto pripalo je paru Bernard Mikac i Karlo Peharda, a 3. mjesto osvojio je par Saša Prelog i Miroslav Možanić.

U stolnom tenisu, prvo mjesto osvojio je Darko Drčić iz Slovenije, drugi najbolji je bio Stjepan Dubovečak, a 3. je mjesto osvojio Dino Hranj.

U elektronskom pikadu najbolji je bio Sebastijan Uranić, 2. mjesto osvojio je Marko Kolenko, a 3. mjesto Stjepan Kolenko.

Najboljim igračima ovogodišnjeg uzbudljivog turnira medalje i novčane nagrade prikupljene od kotizacija uručili su načelnik Općine Maruševec Mario Klapša te predstavnici Udruge Gmajna Miroslav Možanić i Nenad Buden, koji su zahvalili sudionicima turnira na dolasku i ukazali na važnost bavljenja sportom i rekreacijom.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.