Na poligonu u Donjem Ladanju održan streljački turnir

OBJAVLJENO 1.5.2024.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Streljački klub Metalac iz Donjeg Ladanja organizirao je minulog vikenda na poligonu u Donjem Ladanju streljački turnir koji je okupio šest ekipa.

Natjecanje je započelo u subotnjim jutarnjim satima pucanjem načelnika Općine Maruševec Marija Klapše i predsjednika Općinskog vijeća Damira Šprema malokalibarskom puškom u ležećem stavu na 50 metara.

Na kraju turnira, najbolji rezultat ekipno ostvarila je ekipa Kaznionice u Lepoglavi, druga je bila ekipa Jedinstva Kartonaže iz Ivanca, a treća ekipa Streljačkog kluba Metalac iz Donjeg Ladanja.

Nagradu za najboljeg strijelca turnira osvojio je Denis Đorđević (Jedinstvo Kartonaža), drugi je bio Slavko Štrlek (Streljački klub Metalac), a treći Mladen Bračko (Kaznionica u Lepoglavi).

Priznanja, medalje i pehare na turniru organiziranog u sklopu programa obilježavanja Dana Općine Maruševec i blagdana svetog Jurja najboljima su uručili načelnik Općine Maruševec Mario Klapša, predsjednik Streljačkog kluba Metalac Željko Krobot i tajnik kluba Zdravko Kukec.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.