Veliki interes o pravima hrvatskih branitelja

OBJAVLJENO 9.11.2022.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Ogranak Maruševec u suradnji sa Ministarstvom hrvatskih branitelja, Područnim odjelom Varaždin organizirala je informativno predavanje o pravima koja proizlaze iz Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Na predavanju koje se održalo 8. studenoga 2022. godine u dvorani Općine Maruševec, braniteljima s područja Općine Maruševec više informacija o jednokratnim mjerama pomoći, veteranskim centrima, mirovinama i drugim temama dali su predstavnici Ministarstva hrvatskih branitelja - Područnog odjela Varaždin, Snježana Hunjet te Ivan Hranj.

Načelnik Općine Maruševec Mario Klapša i predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Ogranak Maruševec Tihomir Buden na kraju predavanja zahvalili su predavačima na dolasku i iscrpnim informacijama koje su podijelili s braniteljima iz Maruševca u cilju približavanja i ostvarenja prava iz Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.