Program potpora u poljoprivredi Općine Maruševec za 2021. godinu

23.4.2021.  - 22.5.2021. NEAKTIVAN DOKUMENT
Program potpora u poljoprivredi Općine Maruševec za 2021. godinu

Program poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Općine Maruševec za razdoblje 2020. – 2021.

Stranica sadrži paket mjera za poticanje malog i srednjeg poduzetništva (skraćeno MSP) s ciljem povećanja konkurentnosti gospodarskog sektora Općine Maruševec kroz izravne potpore za nova ulaganja te kroz povećanje apsorpcije dostupnih bespovratnih sredstava EU.

Program poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Općine Maruševec za razdoblje 2020. – 2021. donosi se s ciljem jačanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva, razvoja novih kompetencija te otvaranja novih radnih mjesta na području Općine Maruševec.

Program se metodološki temelji na:

  • Strategiji razvoja poduzetništva u Republici Hrvatskoj 2013. – 2020.
  • Strategiji razvoja Općine Maruševec 2015. – 2020.

Program je u skladu sa dugoročnim planom mobilizacije svih potencijala općine s ciljem ostvarenja:

Vizije Općine: Općina Maruševec je područje očuvanih prirodnih i kulturnih vrijednosti te poticajnog okruženja za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivredne proizvodnje i selektivnih vrsta turizma koja svojim stanovnicima pruža jednake uvjete za život i rad s ciljem održivog razvoja ruralnog područja

Odluka Općinskog vijeća Općine Maruševec o donošenju Programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Općine Maruševec za razdoblje 2020.-2021.g.

Poljoprivreda

  • 2.1. Povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstva,
  • 2.2. Subvencija troškova pripreme natječajne i projektno tehničke dokumentacije za apliciranje na natječaje za bespovratna sredstva.

Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti kroz Program potpora u poljoprivredi Općine Maruševec za 2021. godinu otvoren je do 22. svibnja 2021. godine, do kad je moguće podnošenje prijava.

Svoje upite vezane za mjere iz navedenog Programa možete uputiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iz sigurnosnih razloga, za preuzimanje traženih dokumenata preporučamo korištenje preglednika Mozilla Firefox.

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.