Predavanje na temu Mjere 9

OBJAVLJENO 24.9.2021.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Predavanje na temu Mjere 9

Županijski savez poljoprivrednih udruga poziva građane na predavanje na temu Mjere 9, odnosno Natječaja za provedbu tipa operacije 9.1.1 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija".

Predavanje organizira Ministarstvo poljoprivrede RH, a održat će se održati u dvorani Varaždinske županije, Franjevački trg 7 u Varaždinu, u četvrtak, 30. rujna ove godine u 10 sati.

Cilj predavanja je informiranje svih poljoprivrednih proizvođača zainteresiranih za udruživanje u proizvođačke organizacije, kao i udruge, saveze, predstavnike JRS i JLS o osnovnim značajkama Nacionalnog plana oporavka i otpornosti u dijelu komponente koja se odnosi na jačanje kapaciteta proizvodnje u sektoru voća i povrća, ali i svih ostalih sektora.

Osim osnovnih značajki Programa sufinanciranja pripreme infrastrukturnih projekata kojima se potiče udruživanje i povezivanje poljoprivrednih proizvođača na regionalnoj razini, predstavit će se i detalji vezani uz Pravila o proizvođačkim organizacijama kao dijelu zajedničke poljoprivredne politike Europske unije.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.