Održan Izvještajni sabor UDVDR - ogranka Maruševec

OBJAVLJENO 11.2.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Donje Ladanje, 11. veljače 2023. – Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Maruševec održala je u Društvenom domu u Donjem Ladanju svoj redovni Izvještajni sabor.

Sabor je vodilo radno predsjedništvo, Josip Popijač, Željko Benčić i Stjepan Galić, dok je Izvješće o radu u 2022. godini podnio predsjednik ogranka Tihomir Buden, a ono je, uz Izvješća Nadzornog odbora i Suda časti, kao i Plan i program rada za 2023. godinu, prihvaćeno jednoglasno od strane članova udruge.

Uz predstavnike braniteljskih udruga s područja  Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije, Saboru su nazočili župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, predstavnici Općine Maruševec; načelnik Mario Klapša, predsjednik Općinskog vijeća Damir Šprem i potpredsjednik Marijan Fatiga, voditeljica područnog ureda Ministarstva branitelja RH Snježana Hunjet, kao i predsjednik županijske podružnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Branko Družinić, koji su se riječima podrške obratili okupljenima te čestitali članovima UDVDR - ogranka Maruševec na brojnim realiziranim aktivnostima.

Uz članove brojnih prijateljskih udruga s područja Varaždinske županije, pozivu su se odazvali župnik Župe Svetog Jurja Krunoslav Milovec, predstavnici DVD–a Maruševec i Ladanje Donje, KUD-a Klaruš, Kuburaške udruge Maruševec te Udruge Maruša.

Nakon službenog dijela Sabora, okupljeni su druženje nastavili uz domjenak.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.