Predstava Susjedi uoči Dana žena u Maruševcu!

OBJAVLJENO 4.3.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Predstava Susjedi uoči Dana žena u Maruševcu!

Uoči Međunarodnog dana žena, u utorak, 7. ožujka ove godine u Maruševcu bit će odigrana predstava Susjedi, čiji tekst i režiju potpisuje varaždinski glumac i redatelj Ljubomir Kerekeš!

Najpoznatiji susjedi za svoju su publiku pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.

Predstava je organizirana u sklopu 14. Tjedna smijeha, najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj temeljem dugogodišnje dobre i uspješne suradnje Općine Maruševec i Kerekesh Teatra.

Naime, Općina Maruševec kroz svoje brojne aktivnosti podupire programe u kulturi te se kao i prošlih godina uključila u organizaciju i program najvećeg festivala koji se održava na području Varaždinske županije.

Predstava je za sve građane besplatna, a odigrat će se u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec u utorak, 7. ožujka ove godine, s početkom u 20 sati!

14TS Susjedi marusevec

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.