Susjedi do suza nasmijali maruševečku publiku

OBJAVLJENO 7.3.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec

U prepunoj školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec u Maruševcu uprizorena je predstava Susjedi, poznatog varaždinskog glumca i redatelja Ljubomira Kerekeša!

Ferdo, Jura, Lili i Bela odnosno Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda maruševečku su publiku nasmijali do suza na putu realizacije gotovo nemoguće misije – dvije žendibe u isto vrijeme.

Predstava je bila poklon maruševečkoj publici u povodu Međunarodnog dana žena, a organizirana je u sklopu 14. Tjedna smijeha, najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj zahvaljujući dugogodišnjoj dobroj i uspješnoj suradnji Općine Maruševec i Kerekesh Teatra.

Općina Maruševec kroz svoje brojne aktivnosti podupire programe u kulturi te se kao i prošlih godina uključila u organizaciju i program najvećeg festivala u Hrvatskoj koji se održava na području Varaždinske županije.

Svim dragim ženama Općina Maruševec čestita Međunarodni dan žena, sa željom da im svaki dan bude ispunjen ljubavlju, poštovanjem i pažnjom!

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.