U Maruševcu održana 7. sjednica Predsjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije

OBJAVLJENO 30.3.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec

U srijedu, 29. ožujka ove godine u poslijepodnevnim satima u prostorijama Općine Maruševec održana je sjednica Predsjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, tijela kojeg sačinjavaju predsjednici vatrogasnih zajednica 6 gradova i 22 općine s područja Varaždinske županije.

U ime domaćina, pozdrave članovima Predsjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije uputio je Renato Podbojec, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Maruševec te im predstavio vatrogastvo Općine Maruševec. Pozdravima se pridružio i općinski načelnik Mario Klapša, istaknuvši važnost dobrovoljnog vatrogastva, kao i zadovoljstvo što se sjednica Predsjedništva održava upravo u Općini Maruševec gdje žive i građanima služe nesebični i požrtvovni vatrogasci, članovi DVD-a Maruševec i DVD-a Donje Ladanje.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedeljko Vukalović zahvalio je na gostoprimstvu i organizaciji ove sjednice, nakon čega su u radnom dijelu sjednice usvojene sve odluke bitne za rad vatrogastva na županijskoj razini za 2023. godinu.

Ispred Vatrogasne zajednice Općine Maruševec sjednici su nazočili i zapovjednica Marina Korpar sa zamjenikom Filipom Vrbancom, počasni predsjednik Zajednice Zdravko Kukec, zamjenik predsjednika i predsjednik DVD Donje Ladanje Matija Peharda, predsjednica DVD Maruševec Mirjana Martinčević sa zamjenikom Stjepanom Cerjanom, dok su ispred Općine Maruševec skupu nazočili općinski načelnik Mario Klapsa sa predsjednikom Općinskog vijeća Damirom Špremom.

U organizacijskom dijelu zahvale na pripremi ove sjednice idu i članovima DVD-a Maruševec Igoru Cerjanu i Daliboru Vrbancu predvođene njihovim zapovjednikom Tomicom Hainžom.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.