Poziv na 6. biciklijadu Općine Maruševec idućeg vikenda!

OBJAVLJENO 9.6.2023.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Poziv na 6. biciklijadu Općine Maruševec idućeg vikenda!

U subotu, 17. lipnja ove godine pod pokroviteljstvom Općine Maruševec i u organizaciji Udruge za šport i rekreaciju Gmajna održat će se 6. po redu biciklijada Općine Maruševec!

Okupljanje sudionika biciklijade počinje u subotu, 17. lipnja od 12 sati na prostoru igrališta Gmajna u Čalincu gdje će u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Ivanec biciklisti moći izmjeriti tlak i šećer u krvi.

Start biciklijade predviđen je sat vremena kasnije nakon pucnjeva Kuburaške udruge Maruševec, a biciklisti će se kretati na ruti od 30 km kroz općine Vidovec, Petrijanec, Vinica i Maruševec.

Start i cilj je na igralištu Gmajna u Čalincu, a odmor je predviđen na nekoliko lokacija uz okrijepu. Startnina iznosi 5 eura te uključuje majicu i vodu, a po povratku u Čalinec i topli obrok.

Cilj biciklijade Općine Maruševec je povećanje svijesti o zdravim životnim navikama, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ali i o važnosti ekološki osviještenog načina prijevoza.

Pozivamo sve rekreativce na sudjelovanje u 6. biciklijadi Općine Maruševec i da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa.

ZA SUDJELOVANJE NA BICIKLIJADI PRIJAVITE SE POZIVOM ILI SMS-om na 098-337-563.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.