Sjajan odaziv na akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Maruševcu

OBJAVLJENO 2.4.2024.  |  AUTOR: Općina Maruševec

U prostorijama Općine Maruševec provedena je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi za darivatelje sa šireg maruševečkog područja, u organizaciji Gradskog društva Crvenog Križa Ivanec i Općine Maruševec.

Volju i želju za pomaganjem drugima, građani su u Maruševcu pokazali od jutarnjih sati. Akciji je pristupio 60 darivatelja, a prikupljene su 53 doze dragocjene tekućine. Velikoj obitelji dobrovoljnih darivatelja krvi pridružilo se četvero novih darivatelja koji su svojim hvalevrijednim i humanim činom odlučili pomoći u spašavanju ljudskih života.

U akciju su se ponovo uključili djelatnici Općine Maruševec i načelnik Mario Klapša. -Velik odaziv građana prvoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi veseli, kao i činjenica da se svakoj akciji odazivaju postojeći ali i novi darivatelji što iznova pokazuje veliko srce naše općine i naše zajednice, rekao je tom prilikom načelnik Mario Klapša i uputio čestitke hrabrim i humanim građanima koji su se odlučili na svoje prvo darivanje, kao i darivateljima koji su ovom akcijom ostvarili svoja jubilarna darivanja krvi.

Općina Maruševec upućuje zahvalu Gradskom društvu Crvenog Križa Ivanec na pomoći u organizaciji akcije te djelatnicima Odjela za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin na profesionalnosti i ekspeditivnosti.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.