Idućeg vikenda 7. biciklijada Općine Maruševec!

OBJAVLJENO 7.6.2024.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Idućeg vikenda 7. biciklijada Općine Maruševec!

U subotu, 15. lipnja ove godine pod pokroviteljstvom Općine Maruševec i u organizaciji Udruge za šport i rekreaciju Gmajna održat će se 7. po redu biciklijada Općine Maruševec!

Okupljanje sudionika biciklijade počinje u subotu, 15. lipnja od 12 sati na prostoru igrališta Gmajna u Čalincu gdje će biciklisti moći izmjeriti tlak i šećer u krvi.

Start biciklijade predviđen je sat vremena kasnije nakon pucnjeva Kuburaške udruge Maruševec, a biciklisti će se kretati na ruti kroz općine Vinica, Cestica, Petrijanec i Maruševec.

Start i cilj je na igralištu Gmajna u Čalincu, a odmor je predviđen na nekoliko lokacija uz okrijepu. Startnina iznosi 5 eura te uključuje majicu i vodu, a po povratku u Čalinec i topli obrok.

Nakon biciklijade na igralištu Gmajna u Čalincu biti će organizirano praćenje utakmice Hrvatska - Španjolska od 17 sati!

Cilj biciklijade Općine Maruševec je povećanje svijesti o zdravim životnim navikama, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ali i o važnosti ekološki osviještenog načina prijevoza.

Pozivamo sve rekreativce na sudjelovanje u 7. biciklijadi Općine Maruševec i da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa!

ZA SUDJELOVANJE NA BICIKLIJADI PRIJAVITE SE POZIVOM ILI SMS-om na 098-337-563.

plakat-7-biciklijada-om.jpg

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.