Prezentacija o potporama HZZ-a za poduzetnike

OBJAVLJENO 20.6.2024.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Prezentacija o potporama HZZ-a za poduzetnike

U organizaciji Općine Maruševec i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Varaždin idućeg će se tjedna održati predstavljanje potpora za zapošljavanje novih radnika iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Predstavljanje potpora održat će se u srijedu, 26. lipnja ove godine od 10 sati u prostorijama Općine Maruševec, na adresi Maruševec 6.

Na prezentaciji ćete moći saznati detalje o potporama i vaučerima za obrazovanje zaposlenih i nezaposlenih osoba, ali i o drugim uslugama Zavoda, a tijekom prezentacije sudionici će moći postaviti pitanja na navedenu tematiku.

S obzirom na sve povoljnije uvjete za dodjelu potpora kao i na sve jednostavnije podnošenje zahtjeva, financijska korist za poduzetnika postaje značajan doprinos poslovanju.

O iznosima potpora, uvjetima za njihovu dodjelu, koracima podnošenja zahtjeva, ali i drugim povoljnim aspektima potpora poduzetnike s područja Općine Maruševec informirat će savjetnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Varaždin.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.