Javni poziv redovitim studentima za dodjelu stipendija

OBJAVLJENO 7.10.2022.  |  AUTOR: Općina Maruševec
Javni poziv redovitim studentima za dodjelu stipendija

Općina Maruševec će svim redovnim studentima s područja Općine Maruševec, koji prvi put upisuju godinu studija koju polaze, dodijeliti stipendije za akademsku godinu 2022./2023., počevši od 1. rujna 2022. godine.

Prijave za dodjelu stipendija se primaju do 19. listopada 2022. godine, osobnom dostavom Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Maruševec, poštom (Općina Maruševec, Maruševec 6, 42243 Maruševec) ili e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pravo na stipendiju imaju svi redoviti studenti koji ne primaju državnu, županijsku ili bilo koju drugu stipendiju ili novčanu potporu koja ima karakter stipendije, te koji ne ponavljaju godinu. Uvjet za dobivanje stipendije je da student ima prebivalište na području Općine Maruševec najmanje 3 godine, te da je nositelj zajedničkog domaćinstva čiji je član student, podmirio sve financijske obaveze prema Općini Maruševec.

Uz obrazac prijave za dodjelu stipendije koji se nalazi na Internet stranici Općine Maruševec, a može se i podići u Općini Maruševec, student je dužan priložiti:

-           potvrdu obrazovne ustanove (fakulteta) o redovnom studiranju;

-           potvrdu Policijske uprave o prijavi mjesta prebivališta;

-           presliku osobne iskaznice;

-           presliku domovnice;

-           izjavu studenta da nije korisnik druge stipendije ili bilo koje druge novčane potpore koja ima karakter stipendije (obrazac izjave nalazi se na Internet stranici Općine Maruševec);

-           izjavu studenta o članovima zajedničkog domaćinstva (obrazac izjave nalazi se na Internet stranici Općine Maruševec) i

-           presliku kartice žiro-računa ili tekućeg računa otvorenog kod banke na ime studenta.

Studenti koji već primaju stipendiju, odnosno koji su potpisali s Općinom Maruševec ugovor o dodjeli stipendije u prethodnim akademskim godinama, dužni su Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Maruševec najkasnije do 19. listopada 2022.g. dostaviti:

-           potvrdu obrazovne ustanove (fakulteta) o redovnom studiranju

-           presliku osobne iskaznice.

4.10.2022. - 19.10.2022. NEAKTIVAN DOKUMENT

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.